Kerststallenroute

Kerststallenroute

Filmpje kerstmarkt Perkplantenkwekerij Leijten

Foto's van vorig jaarGastenboek

  • Bericht ( 5 )

kerstallenroute met het gezin gewandeld. Het was erg mooi, en veel kerststallen op de route gezien. aanrader voor de donkere koude wintermaanden. volgend jaar lopen wij hem zeker weer Ook leuk was de koffie en thee die elke avond ergens geschonken werdt door een ondernemer uit de buurt.

Geplaatst door Frans
06-01-2016 14:11:29

Geachte mensen. Zondag 27 Dec. Overdag de tocht gefietst. Geweldig!!!!! Vooral de kersttuin bij Familie van de Wiel. Maar iedereen op z'n eigen manier heeft goed z'n best gedaan , hoe klein ook. Maar afgelopen woensdagavond 30 dec. Hebben we de tocht nog 'n keer in het donker gefietst. Het overtreft al onze verwachtingen, geweldig. En weer de tuin van de : familie van de WIEL ,sprong eruit.Het leek wel 'n sprookje in het donker ,zo mooi. Al met al 'n geweldig mooie tocht om te fietsen. 'N echte aanrader voor de gehele Familie. Bedankt mensen allemaal voor de mooie kerstroute!!!!!!!! Groetjes Familie van Loon.

Geplaatst door familie van loon.
31-12-2015 12:02:29

Op 1e kerstdag een gedeelte vd route gelopen, met iemand in een rolstoel erbij. Wat een geweldig leuk iniatief en wat een prachtige kerstallen in allerlei vormen, maten en uitvoeringen. De herder bij de kapel was de kers op de taart, met zijn prachtige verhalen/gedichten. We hebben er allemaal van genoten, en raden iedereen aan te gaan kijken. Tip voor de organisatie/volgend jaar: De rolstoel kon helaas niet overal dichtbij komen.

Geplaatst door Sigrid
27-12-2015 11:57:18

waar is die route te vinden?

Geplaatst door Gerard Vermeulen
26-12-2015 10:28:57

Vanavond waren wij rustpunt voor de bezoekers van de Kerststallentocht.Het was gezellig druk in de Zeepgieterij. Heel erg veel postieve reacties en complimenten gehoord, over de Kerststallentocht dit jaar.

Geplaatst door Zeepgieterij Zeeptopper
22-12-2015 21:48:29

Uw bericht is succesvol verstuurd!
Nieuw bericht plaatsen
Naam:*
Email:*
Bericht:*
  Nieuw bericht plaatsen